Your cart

Over Mij

Oh hey! Bedankt voor je bezoek hier. Mijn naam is Bianca. Welkom bij The Green Creator!

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden gaat The Green Creator over vegan/plantaardig eten waarmee ik in 2013 startte. Rond die tijd vond ik mijn passie in het creëren van plantaardige recepten. Omdat er over dat onderwerp toen best weinig informatie te vinden was, besloot ik om al mijn recepten online te bundelen in de vorm van een blog.

In de eerste 3 jaar was The Green Creator een creatieve uitlaatklep voor mij waarbij ik mijn liefde voor veganistisch eten en fotografie kon combineren. Ik had nog steeds een baan als jurist, maar besefte al snel dat mijn passie niet in een kantoorbaan te vinden was.

Na de eerste 3 jaar werd The Green Creator serieuzer toen ik leerde hoe ik mijn liefde voor het maken van plantaardige/vegan recepten, food fotografie en bloggen kon combineren. The Green Creator is inmiddels uitgegroeid tot mijn carrière en heeft me kansen gegeven die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik mag geweldige recepten creëren die ik kan delen met mijn publiek en ik fotografeer recepten voor geweldige klanten. En als ik een pauze van mijn computer nodig heb, keer ik terug naar mijn happy place: de keuken.

The Green Creator is nu een inspiratie voor veganistische en plantaardige foodies (lees hier wat het verschil is). In het afgelopen jaar zijn ook steeds meer recepten olie-vrij geworden, wat ook een inspiratiebron voor mijn lezers is. Ik mag laten zien dat plantaardige voeding, heerlijke voeding is.

De recepten die je hier op The Green Creator kunt vinden is een mix van veganistische desserts en snacks, maar ook gezondere plantaardige opties om het evenwicht te bewaren.

Wat gebruik je voor je fotografie?

In juni 2018 heb ik mijn Canon gear een upgrade gegeven met een Canon 5D mark VI, Canon 100mm f / 2.8L IS USM macrolens en een Canon EF 24-70mm f / 2.8L II USM zoomlens.

Daarvoor gebruikte ik een Canon 70D met voornamelijk een Canon EF-S 60mm f / 2.8 macrolens. Ik ben ook dol op mijn Canon EF 50mm f / 1.4 USM lens. Ik fotografeer vaak met natuurlijk licht en gebruik Lightroom om mijn foto’s te bewerken.

Voor snel een foto maken wanneer ik onderweg ben of vloggen, gebruik ik de Canon Powershot G7X en ik ben er dol op.

Klik HIER voor een volledig overzicht van mijn fotografie gear.

Zijn er mogelijkheden om samen te werken?

Of het nu om gesponsorde artikelen gaat, receptontwikkeling of food fotografie, ik werk met verschillende klanten om in hun behoeften te voorzien. Klik HIER voor meer informatie.

Je kunt me ook terugvinden op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

Name

Email

Subject

Message