Over mij

profile picture TGC

Oh hey! Bedankt voor je bezoek hier en welkom bij The Green Creator!

Ik ben Bianca en ik ontwikkel makkelijke en lekkere veganistische recepten. Ik ben ook de foodfotograaf en videograaf voor The Green Creator.

Hoe het begon

In 2012 ben ik overgegaan op een volledig veganistisch dieet. Omdat er weinig informatie over dit onderwerp te vinden was besloot ik al mijn recepten online te publiceren in de vorm van een blog. Ik vond dit ook een goede manier om mijn eigen recepten online op te slaan voor mezelf en voor vrienden en collega’s die erom vroegen.

Ik vond mijn passie in het maken van veganistische recepten. De eerste drie jaar was The Green Creator een creatieve uitlaatklep voor mijn liefde voor veganistisch eten en fotografie. Ik werkte nog steeds als een jurist op een kantoor maar realiseerde me al snel dat mijn passie daar niet lag.

Na de eerste 3 jaar werd The Green Creator serieuzer toen ik leerde mijn liefde voor het maken van veganistische recepten, foodfotografie en bloggen te combineren. The Green Creator is uitgegroeid tot mijn carrière en heeft me kansen gegeven die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn doel is om lekkere, eenvoudige veganistische recepten te maken die je een gevoed en voldaan gevoel geven. Veganistisch eten is helemaal niet ingewikkeld, duur of saai.

Iedereen is welkom!

Je hoeft niet 100% veganistisch te zijn om van mijn recepten te genieten. Ik welkom alle eters hier. Of je nu volledig vegan eet, één vegan maaltijd per week eet of één vegan maaltijd per dag eet. Ik juich je toe en je maakt een enorm verschil.

Andere dingen die ik graag doe

Koken en fotograferen doe ik graag, maar aangezien dit mijn werk is geworden, denk ik dat het heel belangrijk is om een ​​outlet te hebben dat niet gerelateerd is aan The Green Creator.
Ik houd van wandelen en ik ben ook een fervent lezer (come say hi op Goodreads of Instagram) en reiziger. Verder knuffel ik graag mijn harige vriendjes.

Als je tot zover hebt gelezen, dank je wel! En bedankt voor het ondersteunen van mijn passie, die The Green Creator is geworden. Ik ben erg dankbaar dat ik elke dag kan doen waar ik van houd!

Liefs,
Bianca

Een paar vragen beantwoord

Welke camera gebruik je?

In juni 2018 heb ik mijn Canon gear een upgrade gegeven met een Canon 5D mark VI, Canon 100mm f / 2.8L IS USM macrolens en een Canon EF 24-70mm f / 2.8L II USM zoomlens.

Daarvoor gebruikte ik een Canon 70D met voornamelijk een Canon EF-S 60mm f / 2.8 macrolens. Ik ben ook dol op mijn Canon EF 50mm f / 1.4 USM lens. Ik fotografeer vaak met natuurlijk licht en gebruik Lightroom om mijn foto’s te bewerken.

Voor snel een foto maken wanneer ik onderweg ben of vloggen, gebruik ik de Canon Powershot G7X en ik ben er dol op.

Klik HIER voor een volledig overzicht van mijn fotografie gear.

Zijn er mogelijkheden om samen te werken?

Of het nu om gesponsorde artikelen gaat, receptontwikkeling of food fotografie, ik werk met verschillende klanten om in hun behoeften te voorzien. Klik HIER voor meer informatie.

Je kunt me ook terugvinden op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

    Name

    Email

    Subject

    Message