Werk met mij


Wil je met mij samenwerken?

Als je wilt samenwerken, stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul onderstaande contactformulier in.

Ik ben beschikbaar voor:

Gesponsorde samenwerkingen voor op mijn sociale media of blog

Ik werk samen met merken waarbij ik in de producten of diensten geloof en die passen bij mijn missie en merk.


Foodstyling, foodfotografie en videografie

Ik style en fotografeer voeding voor gebruik op sociale media, websites of enige andere vorm van online reclame, tijdschriften, restaurant menu’s en kookboeken. Ook video is een optie. Ik heb meerdere food fotografie en blog awards in ontvangst mogen nemen.


Food fotografie workshops / coaching

Ik geef 1 op 1 online fotografie coaching en geef ook workshops over food fotografie en food styling. Klik HIER voor 1 op 1 online food fotografie coaching.


Spreken /evenementen

Ik ben beschikbaar om te spreken over gezondheidsgerelateerde plantaardige / veganistische onderwerpen voor kleine groepen of bedrijven.


Recept en productontwikkeling

Ik maak recepten op verzoek en produceer fotografie van hoge kwaliteit voor gebruik op sociale media, websites of enige andere vorm van online reclame, tijdschriften, restaurant menu’s en kookboeken.


Win acties en recensies

Een win actie op mijn sociale media zoals Instagram om je product te promoten, meer zichtbaar te worden en je volgers op sociale media te verhogen.


Merk ambassadeur

Als jouw merk geschikt is voor mij, kan ik je gedurende langere tijd (bijv. 3-6 maanden) via sociale media, receptontwikkeling en blog artikelen vertegenwoordigen.


    Name

    Email

    Subject

    Message