Raw Vegan Kerst Pistache Hapjes

Heerlijke kerst hapjes, maar dan gezonder! Rauwe hapjes met pistachenoten, helemaal plantaardig, makkelijk om te maken en ze smelten in je mond.

Het is bijna Kerst dus tijd voor Kerst hapjes! Kerst pistache hapjes wel te verstaan. Ik ben gek op deze tijd van het jaar! Elk jaar in december begint de bekende road trip van ten minste 11 uur om familie te bezoeken (ik ben gek op road trips!). Ik houd van de gedachte van heerlijk eten, familie, gelach, straten vol met prachtige kerstverlichting en vingers zo koud dat ze lijken af te breken. Kerstmis is de tijd om te genieten! Ook van eten! Ontzeg jezelf niet teveel!

Ik had zin om kerst hapjes te maken, maar dan wat gezonder. Deze raw vegan kerst pistache hapjes zijn super lekker, belachelijk simpel om te maken en ze smelten in je mond.


Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
No bake Christmas pistachio cookies

Raw Vegan Kerst Pistache Hapjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: The Green Creator
  • Prep Time: 10 mins
  • Total Time: 10 mins
  • Yield: ongveer 20 middelgrote hapjes 1x
  • Category: zoet, dessert, snack, kerst, koekjes
  • Cuisine: vegan, rauw, gezond, paleo, glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij

Description

Heerlijke kerst hapjes, maar dan gezonder! Rauwe hapjes met pistachenoten, helemaal plantaardig, makkelijk om te maken en ze smelten in je mond.


Ingredients

Scale
  • 1 1/4 kopje rauwe gepelde pistachenoten (min of meer 170 gram ongepeld)
  • 2 eetlepels kokos vlokken
  • 2 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • snufje Keltische zeezout

Instructions

  1. Pel de pistachenoten en blend ze tot een meel in een keukenmachine.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe.
  3. Leg het mengsel op een stuk bakpapier en druk het plat. Je kunt ook gebruik maken van een natte eetlepel in plaats van je vingers.
  4. Plaats het in de vriezer voor minimaal 2 uur.
  5. Snijd of druk een vormpje uit dat je mooi vindt, maar liever niet te groot.
  6. Serveer met wat kokos vlokken en/of verse bessen.
  7. Serveer koud, deze hapjes smelten namelijk snel!

photos by the green creator (c) (copyright)

Plaats een reactie

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.