Your cart

+Recepten Snacks & Zoet

Raw Vegan Kerst Pistache Hapjes

Heerlijke kerst hapjes, maar dan gezonder! Rauwe hapjes met pistachenoten, helemaal plantaardig, makkelijk om te maken en ze smelten in je mond.

No bake Christmas pistachio cookies

Het is bijna Kerst dus tijd voor Kerst hapjes! Kerst pistache hapjes wel te verstaan. Ik ben gek op deze tijd van het jaar! Elk jaar in december begint de bekende road trip van ten minste 11 uur om familie te bezoeken (ik ben gek op road trips!). Ik houd van de gedachte van heerlijk eten, familie, gelach, straten vol met prachtige kerstverlichting en vingers zo koud dat ze lijken af te breken. Kerstmis is de tijd om te genieten! Ook van eten! Ontzeg jezelf niet teveel!

Ik had zin om kerst hapjes te maken, maar dan wat gezonder. Deze raw vegan kerst pistache hapjes zijn super lekker, belachelijk simpel om te maken en ze smelten in je mond.


Print
clock clock icon cutlery cutlery icon flag flag icon folder folder icon instagram instagram icon pinterest pinterest icon facebook facebook icon print print icon squares squares icon
No bake Christmas pistachio cookies

Raw Vegan Kerst Pistache Hapjes

  • Author: The Green Creator
  • Prep Time: 10 mins
  • Total Time: 10 mins
  • Yield: ongveer 20 middelgrote hapjes 1x
  • Category: zoet, dessert, snack, kerst, koekjes
  • Cuisine: vegan, rauw, gezond, paleo, glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij

Description

Heerlijke kerst hapjes, maar dan gezonder! Rauwe hapjes met pistachenoten, helemaal plantaardig, makkelijk om te maken en ze smelten in je mond.


Scale

Ingredients

  • 1 1/4 kopje rauwe gepelde pistachenoten (min of meer 170 gram ongepeld)
  • 2 eetlepels kokos vlokken
  • 2 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • snufje Keltische zeezout

Instructions

  1. Pel de pistachenoten en blend ze tot een meel in een keukenmachine.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe.
  3. Leg het mengsel op een stuk bakpapier en druk het plat. Je kunt ook gebruik maken van een natte eetlepel in plaats van je vingers.
  4. Plaats het in de vriezer voor minimaal 2 uur.
  5. Snijd of druk een vormpje uit dat je mooi vindt, maar liever niet te groot.
  6. Serveer met wat kokos vlokken en/of verse bessen.
  7. Serveer koud, deze hapjes smelten namelijk snel!

photos by the green creator (c) (copyright)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Read previous post:
    Pear Basil Fall Smoothie
    Wat is het beste moment om een smoothie of sap te drinken?

    Mijn eerste reactie op de vraag wanneer het beste moment is voor een sap of smoothie is: ieder moment! Er...

    Close