Description
Heerlijke kerst hapjes, maar dan gezonder! Rauwe hapjes met pistachenoten, helemaal plantaardig, makkelijk om te maken en ze smelten in je mond.
Ingredients
Scale
- 1 1/4 kopje rauwe gepelde pistachenoten (min of meer 170 gram ongepeld)
- 2 eetlepels kokos vlokken
- 2 eetlepels gesmolten kokosolie
- 2 eetlepels ahornsiroop
- snufje Keltische zeezout
Instructions
- Pel de pistachenoten en blend ze tot een meel in een keukenmachine.
- Voeg de overige ingrediënten toe.
- Leg het mengsel op een stuk bakpapier en druk het plat. Je kunt ook gebruik maken van een natte eetlepel in plaats van je vingers.
- Plaats het in de vriezer voor minimaal 2 uur.
- Snijd of druk een vormpje uit dat je mooi vindt, maar liever niet te groot.
- Serveer met wat kokos vlokken en/of verse bessen.
- Serveer koud, deze hapjes smelten namelijk snel!