Cashew Chai Melk

Kaneel is een echte superfood en geweldig als je je bloedsuikerspiegel stabiel wilt houden gedurende de dag. Kaneel verlicht ook stress, versterkt je immuunsysteem en is ook heerlijk verwarmend. Perfect voor elk moment van het jaar, vooral de herfst. Ik wilde een Chai thee maken, maar geïnspireerd door Kris Carr’s nieuwe boek eindigde ik met iets totaal anders. Een recept dat zowel warm of koud kan worden gedronken. Ongeacht het seizoen van het jaar, je kunt altijd van deze heerlijke gezonde Cashew Chai Melk genieten. Met slechts een paar ingrediënten maak je deze heerlijke melk. Ik weet zeker dat je het zo niet in de winkel kunt vinden, zeker niet zo gezond!

Kardemom is een must in ieder ”chai” recept vanwege de geweldige smaak, maar het is ook geweldig om je spijsvertering te helpen en om je nieren een handje te helpen bij het verwijderen van opgebouwde calcium.

Wist je dat cashewnoten vitamine E, K, B6, en mineralen zoals koper, fosfor, zink, magnesium, ijzer en selenium bevatten?

Als je deze Cashew Chai Melk gaat proberen, laat het me weten! Laat een reactie achter of neem een ​​foto en tag het op Twitter met @thegreencreator, of #thegreencreator op Instagram. Ik vind het erg leuk om je creaties te zien!

Cashew Chai Milk

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cashew Chai Milk

Cashew Chai Melk

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: The Green Creator
  • Cook Time: 10 mins
  • Total Time: 10 mins
  • Category: noten melk, melk
  • Cuisine: vegan, plantaardig, vegetarisch, paleo, gezond

Description

Een heerlijke gezonde vegan Cashew Chai Melk met verwarmende ingrediënten zoals kaneel.


Ingredients

Scale
  • 1 kopje rauwe cashewnoten, geweekt voor ongveer 2 uur, afgespoeld en uitgelekt
  • klein stukje gember, geschild
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/4 theelepel kardemom
  • 1/4 theelepel zout
  • 23 eetlepels ahornsiroop
  • 3 1/4 kopjes water

Instructions

  1. In een blender, meng je alle ingrediënten tot het een romige en gladde massa is. Bewaar in de koelkast in een luchtdichte beker voor maximaal drie dagen.

photos by the green creator (c) (copyright)

Plaats een reactie

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.