Deze amandel vijgen hapjes zijn super makkelijk te maken en perfect voor onderweg.
Vandaag wil ik graag de ”noodsnack” met je delen die ik vorige week heb gemaakt voor op reis. Ik wilde een simpele energie snack maken. Eentje dat niet smelt en daarom een perfecte on-the-go snack is.
HOE MAAK JE AMANDEL VIJGEN HAPJES
Dit recept kan niet eenvoudiger zijn. Je hebt een paar basisingrediënten en een keukenmachine nodig voor deze snack. Maar een blender kan ook werken, als je het tussendoor even onderbreekt en de zijkanten afschraapt.
Zin in meer snack hapjes? Wellicht zijn de volgende recepten dan ook iets voor jou:
Vegan Fudge Met Tahini en Chocolade
Gingerbread Koekjes
Limoen Fudge
No-Bake Kokos Balletjes
Laat me weten wat je van dit recept vindt op Instagram of Facebook. En als je een foto maakt op Instagram, vergeet dan niet #thegreencreator te taggen, want ik deel nu al je creaties onder de highlights ”recipes you love”.
PrintAmandel vijgen hapjes
- Prep Time: 5 mins
- Total Time: 5 mins
- Category: snack
- Diet: Vegan
Description
Deze amandel vijgen hapjes zijn super makkelijk te maken en perfect voor onderweg.
Ingredients
- 75 gram amandelen
- 150 gram gedroogde vijgen
- 1 eetlepel vers citroen sap
Instructions
Mix alle ingrediënten in een keukenmachine tot ze bijna een bal vormen.
Spreid uit op een bord of bakplaat (ongeveer 2 cm dik) en laat ongeveer twee uur opstijven in de vriezer.
Snijd in rondjes met een klein glaasje.
Notes
Deze snack is een paar dagen houdbaar in een luchtdichte verpakking in de koelkast.
Nutrition
- Serving Size: 12 hapjes
photos by the green creator (c) (copyright)