3-ingrediënten Halloween Dadel Spinnen

Wat was het toch leuk om deze Halloween dadel spinnen te maken! Toen ik online  inspiratie zocht waren er een heleboel enge creaties te vinden, van hele kerkhoven (hebben moeders daar de tijd voor?), mummie koekjes en soepen met vingers. Maar zo tijdrovend. Deze 3-ingrediënten Halloween dadel spinnen zijn perfect als je snel een traktatie wilt maken.

Een oud-collega van mij was geen fan van dadels! Alleen al de aanblik van een dadel kon ervoor zorgen dat ze wegrende. Ze zei altijd dat ze eruit zien als kakkerlakken! Tja dadels zijn heerlijk, maar zien er vreselijk uit! Wat is er enger dan een dadel dat in een enorme spin met tanden kan veranderen?  En moeders, de bonus is natuurlijk dat ze gemakkelijk te maken zijn en ook nog eens gezonder dan de meeste traktaties in de winkel.

Ik hoop dat je net zoveel plezier zult beleven als ik toen ik de dadel spinnen maakte. Maak ze vooral met kinderen! Geen stress, geen gebak en geen ”on-eetbare” ingrediënten …. Ik zie graag je creaties op social media met #thegreencreator terug!

3-Ingredient Halloween Spider Dates

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
3-Ingredient Halloween Spider Dates

3-ingrediënten Halloween Dadels Spinnen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
 • Author: The Green Creator
 • Cook Time: 15 mins
 • Total Time: 15 mins
 • Yield: 2 stuks 1x
 • Category: snack, traktatie, Halloween, zuivelvrij, glutenvrij
 • Cuisine: vegan, plantaardig, snack, dessert, vegetarisch

Description

Een super makkelijk te maken Halloween recept met slechts 3 ingrediënten. Enge Halloween Dadels Spinnen!


Ingredients

Scale
 • 3 Medjool dadels
 • 3 cashewnoten noten, in stukken gesneden
 • 1 gojibes
 • optioneel: chia zaden voor een ” harige ” rug

Instructions

 1. Snijd de dadels, haal de pit eruit en vul ze met de cashewnoot stukjes.
 2. De extra dadel is om de pootjes te maken en om de tanden en ogen te laten kleven. Dus snijd deze extra dadel in dunne strookjes. Rol ze tot je een dun spinnenpootje hebt. Maak er acht voor 1 spin. Plaats ze aan de zijkant van de dadel. De overgebleven stukjes van de extra dadel kun je als een een van lijm gebruiken voor de ogen en de tanden. De ogen en tanden zijn ook kleine stukjes cashewnoten en de neus is een gehalveerde gojibes. Wees creatief, en hoe enger hoe beter!

 

 

photos by the green creator (c) (copyright)

Plaats een reactie

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.