DIY Lip Scrub

Ongemerkt hebben onze lippen vaak veel te verduren. Of het nu koud is buiten of je werkt in een omgeving met airconditioning, onze lippen worden er niet mooier op. Gebarsten droge lippen zijn nu niet bepaald aantrekkelijk en vaak ook erg vervelend. Niemand wordt blij van droge korstjes dode huidcellen. toch? De lip scrub producten in de winkel bevatten echter vaak veel ongewenste (agressieve) ingrediënten, maar het is echt super makkelijk om je eigen DIY lip scrub te maken.

Je hebt het volgende nodig:
  • Een eetlepel suiker
  • Kokosolie
  • Citroensap
  • Een klein doosje

lip scrub

Hoe maak je de DIY Lippen Scrub?

Meng een eetlepel suiker met net genoeg kokosolie en citroensap zodat het een plakkerig mengsel wordt. Eén keer per week (niet meer dan twee keer) scrub je je lippen hiermee. Scrub krachtig genoeg om de dode huid los te maken, maar wees ook voorzichtig genoeg zodat je je lippen niet irriteert. Daarna spoel je de scrub af met water of veeg je het voorzichtig af met een vochtig washandje.

Zachte volle rode lippen zijn het resultaat. De perfecte oplossing bij droge, schrale lippen. Goedkoop, makkelijk en geen nare toevoegingen.

Als je wilt kun je honing toevoegen aan de scrub zodat de scrub de huid tegelijkertijd voedt. Ga je voor grotere lippen? Voeg dan kaneel toe. Dit zorgt voor een tintelend gevoel en laat je lippen (tijdelijk) wat dikker worden.

lip scrub

photos by the green creator (c) (copyright)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.