Print
clock clock icon cutlery cutlery icon flag flag icon folder folder icon instagram instagram icon pinterest pinterest icon print print icon squares squares icon
Cashew dill dressing in a small glass jar with a teaspoon on a light backdrop with a wooden cutting board and wooden utensils in the background.

Cashew Dille Dressing

  • Author: Bianca
  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 1
  • Total Time: 6 minutes
  • Yield: 1-2
  • Category: dressing
  • Method: blender
  • Diet: Vegan

Description

Deze cashew dille dressing is romig, fris en heeft een heerlijke knoflooksmaak met een subtiel vleugje zoetheid.


Ingredients

  • 1/3 kopje (~50 gr) rauwe cashewnoten
  • 1/4 kopje citroensap
  • 1/2 theelepel milde Dijon mosterd
  • 1/2 el knoflookpoeder
  • 1 theelepel dille
  • 1 eetlepel edelgistvlokken
  • 2 ontpitte Medjool-dadels
  • ½ (100 ml) tot ¼ kopje (~50 ml) plantaardige melk (zoals sojamelk)

Instructions

Blend alles in een blender of keukenmachine tot een glad en romig geheel.


Notes

Deze dressing is ongeveer een week houdbaar in een afgesloten potje in de koelkast. Als het scheidt, roer dan om te combineren. Als het te dik wordt, voeg dan een beetje water of plantaardige melk toe en roer.

Keywords: Cashew Dille Dressing, olie-vrij, veganistisch

Read previous post:
close up dinner rolls fresh from the oven on brown parchment baking paper
Witte Bolletjes Maken

Veganistische witte bolletjes met 5 ingrediënten. Makkelijk om te maken en lekker luchtig. Perfect voor bij het diner, als ontbijt...

Close