Description
Een heerlijke vulling kom met zoete aardappelen, spinazie, gierst en knoflook.
Ingredients
Scale
- 2 eetlepels kokosolie
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 middelgrote zoete aardappel, in plakjes
- 3 kopjes verse spinazie
- een half kopje voor gekookte gierst
- een halve eetlepel pompoenpitten
- (Keltisch) zeezout
- zwarte peper, naar smaak
- 1 theelepel tahin voor over de zoete aardappelen
Instructions
- In een grote koekenpan, voeg een eetlepel kokosolie en de zoete aardappelen toe en 1 teentje gehakte knoflook, bak totdat ze gaar zijn. Voeg meer olie toe (om ze krokant te maken) of wat water om de aardappelen sneller te laten garen.
- Je kunt alle ingrediënten tegelijk in een pan koken, of je kunt nu de zoete aardappelen opzij zetten en de spinazie in de pan met een teentje knoflook verhitten. Voeg zout en zwarte peper toe. Pas de kruiden (zout, peper en knoflook) naar smaak aan. Doe hetzelfde met de gierst.
- Dan is het nu tijd om de zoete aardappelen, spinazie en gierst op te dienen in een kom. Bestrooi de aardappelen met tahin, en de gierst met olijfolie.
- Meng met een vork alles samen en alle texturen en smaken zullen heerlijk combineren!
- Garneer met pompoenpitten en geniet!
Nutrition
- Serving Size: 1-2