Description
Elk hapje van deze Carrot Cashew Paté is een klein feestje van smaken. Deze glutenvrije vegan paté is klaar in een paar minuten en heerlijk als spread op brood of crackers.
Ingredients
Scale
- 2 kopjes (315g) wortelen, in grote stukken gesneden
- 1 kop (135g) cashewnoten, in water geweekt voor tenminste 30 minuten
- 1/4 kop (50 g) amandelboter
- 1/4 kop (59 ml) vers citroensap
- 1/2 kop (10 g) verse peterselie of koriander
- keltisch zee zout naar smaak
- optioneel: 1 eetlepel (15g) verse geraspte gember
Instructions
- Snijd de wortelen in partjes en plaats ze in de keukenmachine.
- Meng totdat er geen grote stukken meer zijn.
- Spoel de cashewnoten af, laat ze uitlekken en voeg ze in de keukenmachine toe bij de wortelen, samen met de amandel boter, citroensap, gember, verse kruiden en zout.
- Meng totdat je een paté hebt.
- Indien nodig voeg zout naar smaak toe.