Description
Deze ongelooflijk rijke vegan fudge met tahini en chocolade is gemaakt met 6 eenvoudige ingrediënten. Het is veganistisch, glutenvrij, notenvrij, vrij van olie, fudgy, heerlijk en de ideale zoetigheid om in je vriezer te bewaren.
Ingredients
- 190 gram gepelde tahini
- 60 ml volle kokosmelk
- 80 mlpure ahornsiroop
- ½ eetlepel vanille-extract
- ¼ theelepel zout
- 3 eetlepels ongezoete cacaopoeder of rauwe cacao
Optioneel: zeezout en meer cacaopoeder om over de fudge te strooien
Instructions
Voor perfecte kleine dikke fudge vierkantjes, bekleed een 20x10cm bakvorm met bakpapier. Maar je kunt ook een grotere bakvorm gebruiken en dunnere fudge vierkantjes maken.
Meng in een middelgrote kom de tahini, kokosmelk, ahornsiroop, vanille, zout en cacaopoeder tot een gladde massa.
Giet de fudge in de met bakpapier beklede bakvorm en laat minimaal 30 minuten in de vriezer staan.
Snijd de fudge in de gewenste vierkantjes.
Bestrooi met een beetje zeezout en/of cacaopoeder.
Equipment

Notes
De fudge smelt snel. Bewaar de fudge in de vriezer vlak voordat je klaar bent om het te serveren.
Je kunt de fudge maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren in een afgesloten bakje.
Keywords: vegan fudge, dessert, zoet, tahini, chocolade