Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Quick Blender Chocolate Cookies

Snelle Blender Chocolade Koekjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: The Green Creator
  • Prep Time: 3 mins
  • Cook Time: 20 mins
  • Total Time: 23 mins
  • Yield: ongeveer 6 koekjes 1x
  • Category: snack, koekjes
  • Cuisine: vegan, glutenvrij

Description

Heerlijke en makkelijke koekjes zonder een keukenmachine. Deze snelle blender chocolade koekjes zijn de snelste koekjes ooit om te maken!


Ingredients

Scale
  • 2 rijpe bananen
  • 50 gram geschaafde amandelen
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 2 Medjool-dadels (ontpit) of 1/2 kopje rozijnen
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 50 gram havermout
  • optioneel: 1 theelepel vanille-extract

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Blend eerst de geschaafde amandelen. Doe dit erg kort (ongeveer 20 seconden), alleen maar om de grote stukjes op te breken.
  3. Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe aan je blender, behalve de havermout.
  4. Blend tot je een semi-zachte substantie hebt.
  5. Voeg de havermout toe in de blender en roer met een eetlepel tot alles goed gecombineerd is. Blend het mengsel niet met de havermout.
  6. Schep het mengsel uit met een eetlepel en plaats op de bakplaat. Per koekje heb je ongeveer 1 1/2 eetlepel nodig. De vorm doet er niet echt toe. Het is een wat vochtige mengsel, dus het is niet nodig om de koekjes in model te brengen.
  7. Bak de koekjes ongeveer 20- 30 minuten in de oven op 180 °C. Je kunt ze net zo krokant maken als je wilt. Probeer ze zacht aan de binnenkant en knapperig aan de buitenkant te bakken.
  8. Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen. Je kunt de koekjes met meer amandelen en cacaopoeder garneren als je dat wilt.