Description
Heerlijke en makkelijke koekjes zonder een keukenmachine. Deze snelle blender chocolade koekjes zijn de snelste koekjes ooit om te maken!
Ingredients
Scale
- 2 rijpe bananen
- 50 gram geschaafde amandelen
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 2 Medjool-dadels (ontpit) of 1/2 kopje rozijnen
- 1/2 theelepel kaneel
- 50 gram havermout
- optioneel: 1 theelepel vanille-extract
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Blend eerst de geschaafde amandelen. Doe dit erg kort (ongeveer 20 seconden), alleen maar om de grote stukjes op te breken.
- Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe aan je blender, behalve de havermout.
- Blend tot je een semi-zachte substantie hebt.
- Voeg de havermout toe in de blender en roer met een eetlepel tot alles goed gecombineerd is. Blend het mengsel niet met de havermout.
- Schep het mengsel uit met een eetlepel en plaats op de bakplaat. Per koekje heb je ongeveer 1 1/2 eetlepel nodig. De vorm doet er niet echt toe. Het is een wat vochtige mengsel, dus het is niet nodig om de koekjes in model te brengen.
- Bak de koekjes ongeveer 20- 30 minuten in de oven op 180 °C. Je kunt ze net zo krokant maken als je wilt. Probeer ze zacht aan de binnenkant en knapperig aan de buitenkant te bakken.
- Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen. Je kunt de koekjes met meer amandelen en cacaopoeder garneren als je dat wilt.