Description
Deze koffie-ijsjes gemaakt met 3 ingrediënten zijn een verkoelende cafeïne boost en een heerlijke variatie op de bekende ijskoffie.
Ingredients
Scale
- 1 kop koude koffie
- 1/2 kop je(120 ml) koude amandelmelk (zie notes)
- 3 eetlepels ahornsiroop (zie notes)
Instructions
Zet een kopje koffie (zie hierboven) en laat het afkoelen tot het minstens op kamertemperatuur is gekomen. Of plaats het in de koelkast.
In een glas combineer je de koffie, melk en ahornsiroop.
Giet dit in de ijsvormpjes.
Steek de houten ijsstokjes erin en plaats in de vriezer.
Bevries tot ze stevig zijn. Dit kan minstens 6 uur of een nachtje duren.
Om de ijsjes uit de vormpjes te halen, plaats je ze een paar minuten op kamertemperatuur. Laat ze niet onder heet water lopen.
Equipment

Stainless Steel Popsicles Molds
Buy Now →Keywords: koffie ijsjes, koffie, ijs