Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Gluten-Free Almond Butter Christmas cookies

Glutenvrije amandel boter Kerst Koekjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: The Green Creator
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 8 mins
  • Total Time: 13 mins
  • Yield: ongeveer 4 grote koekjes 1x
  • Category: koekjes, feestdagen, kerstmis, zoet, snack, dessert
  • Cuisine: vegan, gezond, veganisme, glutenvrij, zuivelvrij, suikervrij

Description

Deze Vegan Glutenvrije amandel boter Kerst Koekjes zijn makkelijk om te maken en zo lekker en krokant!


Ingredients

Scale
  • ¼ kopje (25 g) havermout meel (of amandel meel)
  • 3 eetlepels amandel boter (maar voel je vrij om pindakaas- of cashew boter te gebruiken)
  • theelepel bakpoeder
  • ½ theelepel vanille-extract
  • 3 eetlepels ahornsiroop (of de dadel siroop)

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
  2. Plaats bakpapier op de bakplaat.
  3. Combineer alle ingrediënten in een kom en meng goed.
  4. Op de bakplaat zet je de koekjes. Deze maak je met een koekjes vorm die je met het mengsel (ongeveer 0,5 cm dik) vult. Je kunt ieder koekjes vorm gebruiken. Het mengsel moet goed plakkerig zijn.
  5. Bak in de oven gedurende 7-9 minuten.
  6. Neem uit de oven en laat ze afkoelen. De koekjes komen zacht uit de oven, maar worden harder als ze afkoelen