Description
Deze Aperol Soda cocktail is een publiekstrekker en je hebt maar 3 ingrediënten en 5 minuten nodig om dit drankje te maken.
Ingredients
Scale
- 1 kopje ijsblokjes
- 2 oz (60 ml) Aperol
- 3–4 oz (90-120 ml) Club Soda of Tonic Water
- 3 (bloed) sinaasappelschijfjes
Instructions
- Vul het glas met ijsblokjes
Begin met het vullen van een glas met ijsblokjes en sinaasappelpartjes. - Voeg Aperol toe
Giet Aperol bovenop de ijsblokjes. - Voeg Club Soda of Tonic water toe
Eindig met Club Soda en roer voorzichtig. - Garneer met sinaasappelschijfjes
Plaats een takje rozemarijn in het glas en een vers sinaasappelschijfje op de rand van het glas. Roer je Aperol Soda nog eens voorzichtig voor het serveren.
Notes
- Bewaar Aperol in de koelkast en gebruik eenmaal gekoeld voor de optimale temperatuur.
- Je kunt elke Club Soda gebruiken die je lekker vindt. Ik raad de Fever Tree Club Soda of bruiswater aan.
- Bloedsinaasappels zijn over het algemeen verkrijgbaar van december tot april, maar als je deze prachtige toevoeging aan je cocktail niet kunt vinden, kun je een gewone sinaasappel, limoen of citroen gebruiken.
- Gebruik ijsblokjes die groot genoeg zijn om je Aperol te koelen. Kleine ijsblokjes (of het gebruik van te weinig ijsblokjes) zullen snel smelten en je drankje te veel verdunnen.
Nutrition
- Serving Size: 1
- Calories: 110
- Sugar: 12
- Carbohydrates: 12