ZWARTE BESSEN SMOOTHIE

De beste recepten die ik maak zijn de recepten wanneer ik vol inspiratie terugkom van een reis of wanneer ik een willekeurig aantal producten in mijn koelkast heb die ik probeer te combineren. Het is altijd zo leuk om te experimenteren. Deze geweldige zwarte bessen smoothie is daar een voorbeeld van.

Ik eet zwarte bessen veel te weinig en toen ik ze in mijn koelkast ”vond” voelde ik gelijk een sprankje inspiratie. Deze bessen zijn zo heerlijk en ook nog eens gezond. Ik wist direct dat deze smoothie een succes zou worden voordat ik zelfs de bessen in mijn blender liet vallen. Ben je klaar voor een heerlijke bessen smoothie?

Hoe gezond zijn zwarte bessen?

Eén ding is zeker, de zwarte bes is gezond. Als je dacht dat blauwe bessen vol zitten met antioxidanten, dan zal de zwarte bes je ook aangenaam verrassen.

Antioxidanten
Zwarte bessen staan bekend om hun hoge hoeveelheid antioxidanten.

Dit is echt een heerlijke smoothie! Als je deze smoothie gaat proberen, zou ik dat heel graag willen weten! Laat het me weten in een reactie hieronder, beoordeel het recept of tag je foto #thegreencreator op Instagram.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Blackcurrant smoothie bowl

Zwarte bessen smoothie

  • Author: The Green Creator
  • Category: smoothie
  • Cuisine: vegan, plantaardig, vegetarisch, gezond

Description

Een heerlijke zoete smoothie met amandelen en zwarte bessen.


Ingredients

Scale
  • 2 bevroren bananen
  • een goede handvol verse zwarte bessen
  • een lepel amandelen (liefst in water geweekte amandelen)
  • een beetje ongezoete amandelmelk, net genoeg om de blender een handje te helpen
  • twee dadels (optioneel)

Instructions

  1. Combineer alle ingrediënten in de blender en mix tot je een gladde massa hebt. Gebruik als topping zwarte bessen en geschaafde amandelen.


Nutrition

  • Serving Size: 1

photos and text by the green creator (c) (copyright)

Plaats een reactie

Recipe rating

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.