Print
Quinoa Porridge with Caramelized Banana

Quinoa pap met gekarameliseerde banaan

  • Author: The Green Creator
  • Category: ontbijt, snack, zoet, lunch, brunch
  • Cuisine: vegan, plantaardig, vegetarisch, gezond

Description

Een heerlijk zoete en vullende quinoa pap met een zoete topping gemaakt van gekarameliseerde bananen.


Scale

Ingredients

  • een half kopje amandelmelk
  • 1 kopje quinoa
  • 2 kopjes water om de quinoa mee te koken
  • een vleugje vanille poeder
  • een vleugje kaneel
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel kokosolie
  • een klein vleugje gember (optioneel)
  • ahornsiroop als topping (optioneel)

Instructions

  1. Was de quinoa en kook in het water tot ze zacht zijn. Wanneer de quinoa droog is voeg de amandelmelk toe aan de warme quinoa. Voeg de kaneel en vanille toe. Laat op laag vuur sudderen tot de pap warm genoeg voor je is.
  2. Terwijl de quinoa kookt, schil en snijd de banaan in twee├źn.
  3. Verhit een pan op matig vuur met de kokosolie. Plaats de banaan in de pan en kook tot het gekarameliseerd is.
  4. Serveer de bananen schijfjes op de pap en voeg ahornsiroop en vanille poeder toe als topping.

Lees vorig bericht:
Creamy Cauliflower Puree
Romige Bloemkool Puree

Bloemkool is iets wat ik de laatste jaren begon te waarderen. Ik herinner me dat ik daar al hier over...

Sluiten