Producten die ik altijd in mijn keuken heb

Vandaag deel ik met je de producten in mijn keuken waar ik echt niet zonder kan. Ik heb ze altijd in mijn keuken en ik gebruik ze bijna dagelijks.

 
Een kijkje in iemands keuken is best wel serieus, vind je niet? Je kunt er immers veel uit opmaken. Sommigen kunnen het gevoel krijgen dat de inhoud van hun koelkast waarschijnlijk heel anders is dan die van mij. Ik probeer mijn keuken voorraad te voorzien met alleen de beste en zo gezond mogelijke producten. Maar je kunt dit het beste zelf beoordelen. Misschien is je keuken nog niet helemaal zo gezond of misschien ben je pas net begonnen met het gezond(er) eten en kun je best wat begeleiding gebruiken bij het boodschappen doen. Misschien kom  je een aantal serieuze #fridgegoals tegen en ik hoop in dat geval dat mijn lijstje je zal helpen. 
lime fudge

De volgende producten kun je ALTIJD in mijn keuken vinden

 • Rauwe appel azijn
 • Boekweit
 • Bruine rijst pasta of soba noodles
 • Rauwe cacao poeder 
 • Chia zaden
 • Hennep zaden
 • Groene poeder (tarwegras en spirulina)
 • Kokosolie en kokosmelk
 • Medjool dadels
 • Boekweit meel en kokosmeel
 • Kruiden en specerijen (kurkuma, komijn, cayennepeper, chili vlokken, paprika, Keltisch zeezout, peper)
 • Linzen, zwarte bonen, boter bonen en kikkererwten
 • Pure ahornsiroop
 • Havermout
 • Noten: amandelen, cashewnoten, paranoten, pecannoten, macadamia, walnoten
 • Olijfolie
 • Zaden: pompoen, sesam en zonnebloempitten
 • Amandelboter
 • Tahini
 • Gefermenteerde producten (biologische zuurkool). Een noodzaak voor gezonde darmen. Slechts een half kopje bij een maaltijd heeft een enorme impact op mijn gezondheid gehad.
 • Tamari
 • Tomatenpuree (tomaten puree in een glazen pot zonder toevoegingen)
 • Quinoa of gierst
 • Edelgistvlokken
 • Water filter

lemons

Enkele verse producten die ik altijd in huis heb

 • Citroenen
 • Bananen
 • Bladgroenten (vooral spinazie of boerenkool)
 • Kruiden (peterselie meestal)
 • Courgette
 • Fruit zoals appels of bessen (ik houd van bosbessen)
 • Avocado


Als het gaat om verse producten kunnen er dagen zijn dat ik iets van het lijstje niet in huis heb, zoals bessen, omdat ze vers zijn en ik ze vaak snel opeet. Het eerste lijstje echter zijn producten die ik altijd in mijn keuken heb. Ze bederven niet en zijn een goede basis van dingen die het in elke gezonde keuken goed doen. 

Wat heb jij van dit lijstje altijd in je keuken? 

 

photos by the green creator (c) (copyright)

2 gedachten over “Producten die ik altijd in mijn keuken heb”

 1. Leuk om te lezen!! En zuurkool heeft mijn darmen ook echt een boost gegeven. Ik eet het vaak in de ochtend met hennepzaadjes,kaneel, zaden en noten en een warme appel of ananas. Heeerlijk!!

  Liefs, Iris.

  p.s ik ben helemaal fan van je blogs!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.