Leuke Dingen #9 – Herfst Favorieten

Leuke Dingen #9 staat deze keer helemaal in het teken van de herfst. Vandaag deel ik namelijk een paar van mijn herfst favorieten met je.

This article is also available in English:

English

Het is gemakkelijk om de herfst te beschouwen als ”weg met het oude en kom maar door met het nieuwe”, vind je niet? Maar bomen doen hun uiterste best om de bladeren van kleur te doen veranderen in prachtig gepigmenteerde rode en gele bladeren. Terwijl het groene chlorofyl in een boom vervaagt, maakt een boom namelijk actief nieuwe pigmenten aan om de bladeren rood of geel te maken.

Herfst wandelingen in het bos kunnen dan zo magisch zijn. Dit jaar was de meest magische wandeling in Warschau. Het draait allemaal om de juiste timing qua weer en bladeren. Die dag voelde als een droom. Zo ongelooflijk mooi!

En dan zijn er natuurlijk nog een miljoen andere redenen om van de herfst te houden. Van de gezellige accessoires, grote sweaters, meer verwarme drankjes, soep … Ik ben dol op elk aspect van deze tijd van het jaar! Laten we het herfstseizoen vieren met een verzameling van mijn favoriete dingen!

 

Dit boek is super interessant. Het bespreekt de belangrijkste nieuwe doorbraken in de neurowetenschap, psychologie en lichaamsgerichte therapieën. Dit boek gaat over het begrijpen en behandelen van trauma. En de effecten van trauma en stress op het menselijk lichaam.

Ik geniet ook van dit boek van Alice Munro. Een heerlijk boek om jezelf in te verliezen met al haar verhalen.

Hoe weet je eigenlijk of je het juiste boek leest?

De enige crème die echt werkt en die ik al jaren gebruik. Tijdens de herfst (en in de winter) breng ik een dik laagje aan wanneer ik thuis ben, zoals een masker. Heerlijk!

Het is tijd om over te schakelen van de koude versie naar de warme versie van mijn favoriete kruidendrankje.

Ieder jaar tijdens de herfst- en winter dagen merk ik dat ik deze low-impact fitness apparaat nog meer gebruik dan ik al doe. Na een paar jaar gebruik is het nog steeds mijn favoriete manier om te bewegen. Je kunt er hier meer over lezen.

Lekker op de bank liggen is zoveel beter met dit dekentje.

Mijn favoriete thee voor het slapengaan op het moment.

Dit is momenteel (of nog steeds?) mijn favoriete lippenbalsem.

Mijn nieuwe food fotografie achtergrond (zoals je hier in dit artikel met de granaatappel kunt zien) is er waarschijnlijk eentje die ik veel zal gebruiken.

Ik denk dat je deze film heel goed vindt of totaal niet. Ik vond het geweldig!

De winnaars van de 2019 Wildlife Photographer of the Year. Zo mooi.

Ik bevind me nog steeds in het simpele sierlijke oorbellen tijdperk van vorig jaar. Dit zijn zulke mooie oorbellen voor iedere dag.

De podcast waar ik naar luister tijdens het bewerken van foto’s en video’s.

Ik ben altijd super enthousiast om weer een nieuwe fotografie cursus te volgen. Deze cursus duikt in de wereld van kunstlicht!

Het is waarschijnlijk de vijfde keer dat ik deze lipliner koop. Nr. 74 + kokosolie of een andere balsem is wat ik bijna elke dag draag. Dit merk schijnt cruelty-free te zijn, vegan vriendelijk en ook vrij van parabenen.

Sinds een paar weken ben ik wat meer actief op TikTok. Ik post af en toe iets, maar voorlopig scroll ik wat door de app heen. Mijn mening tot nu toe over TikTok is dat iedereen erg jong is en we moeten allemaal voor de camera dansjes doen. Maar ach zo is Instagram ook begonnen, toch? Ben jij actief op TikTok?

Ik hoop dat je deze herfst favorieten leuk vond om te lezen. Heb jij een goede aanbeveling voor mij? Ik zou het graag willen weten! Laat het me weten in de reacties hieronder of op Instagram #thegreencreator of Facebook. Oh en zeg ook even gedag op TikTok.

 

Dit artikel bevat affiliatie links (productverwijzingen gemarkeerd in het groen). Klik hier om mijn beleid hierover te lezen. Als je iets koopt via een affiliatie link, dan kan ik een aangesloten commissie verdienen, zonder extra kosten voor jou. Ik raad alleen producten aan waar ik achter sta en die ik gebruik. Dank je wel voor je steun.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.