Leuke Dingen #3

Ik roep mezelf uit tot een health nerd met deze Zara sleutelhanger. Ik bedoel groenten en dankbaarheid op een sleutelhanger? Yes please!

Dit nummer staat op repeat. Ik heb een zwak voor violen en was als kind een grote fan van Vanessa Mae. Helaas ben ik destijds gestopt met het spelen van de viool, omdat ik het zo ongelooflijk moeilijk vond en het maar niet onder de knie kreeg!

Ik slaap weer op mijn zijden kussensloop. Deze keer ga ik proberen om er niet steeds vanaf te glijden. Een zijden kussensloop is namelijk geweldig voor je haar en huid. Ik schreef er al een tijdje geleden over. Heb jij een zijden kussensloop al eens geprobeerd?

Ik verzamel steeds meer en meer glazen potten en flessen. Met name wanneer ik reis ben (met de auto) kom ik altijd terug met flessen van onder andere sapjes. Ik vul ze met noten, zaden, linzen, boekweit … Het wordt een obsessie. Ooit word ik waarschijnlijk een oud vrouwtje dat zo graag glazen potten verzamelde… #jarlady

Loving Lately #3

Ik denk er serieus over na om een slow cooker /Crock-Pot aan te schaffen. Het lijkt erop dat ik één van de weinigevegan foodies” ben zonder een slow cooker en de mensen met een slow cooker blijken niet meer zonder te kunnen leven. Mis ik echt iets?

Ik ben me aan het vergapen aan de afleveringen van de Netflix-serie, Chef’s Table Season 2. Hoewel bijna alle chef-koks met dierlijke producten koken, geeft hun drive en de manier waarop ze hun eten stylen me zo veel inspiratie.

Deze app kan ik zeker aanbevelen. Ik weet dat het al heel lang heel bekend is, maar ik kon er niet echt aan wennen. Uiteindelijk gaf ik het nog eens een kans en ik ben er nu gek op! Deze checklist voor al je to-do’s is onwijs handig en het belletje dat afgaat als je een taak hebt afgrond is pure genot.

Ik ben nu het boek ”De vier inzichten” van Don Miguel Ruiz aan het lezen. Een vriendin gaf me dit boek, zij kreeg het ook weer van een vriendin, en het is echt een goed boek. Don Miguel Ruiz schreef overigens al vele boeken, maar dit is het eerste boek dat ik nu lees. Het is een dun boekje dat je laat stilstaan bij je eigen leven. Hoe leef je je leven? En hoe behandelen we anderen?

Wat er ook om je heen gebeurt, vat het niet persoonlijk op … Er is niets dat andere mensen doen vanwege jou. Het is omwille van hunzelf” – Don Miguel Ruiz.

Ik nodig jullie allemaal uit om recept verzoekjes in te dienen voor de herfst. Wat zou je graag hier willen zien op The Green Creator? Misschien heb je specifieke recept verzoeken? Of heb je meer behoefte aan zoete recepten? Of meer ontbijt recepten? Laat het me weten in de reacties hieronder! Ik ben reuze benieuwd om te lezen wat jij graag meer wilt zien!