Your cart

+Artikelen Levensstijl

Leuke Dingen #1

Loving Lately

Hoe goed ken je me eigenlijk? Wie is The Green Creator? Wat doe ik graag, wat drink ik graag, wat heb ik de afgelopen weken gedaan? Vandaag het eerste artikel van mijn nieuwe serie ”leuke dingen” en ik kan je nu al zeggen dat je vaak veel boeken tegen zult komen. Here it is: Leuke Dingen #1 

PS. als je een leukere vertaling hebt voor ”Loving Lately”, let me know! Ik kom niet verder dan ”Leuke Dingen”…

Ik snapchat alles (ok, meestal random stuff). Ik ben een beetje Snapchat geobsedeerd geworden. Geen bewerkingen en allemaal ook nog eens recente dingen. Kom eens gedag zeggen zou ik zeggen (thegreencreator).

Ik ben gek op dit nieuwe kookboek van Laura Miller, ” Raw. Vegan. Niet Gross ”. Het is meer dan alleen een geweldige kookboek. Haar manier van schrijven en hoe ze haar leven met ons deelt is zo hilarisch. Sommige foto’s maakte me hardop aan het lachen. Geen perfecte picknick setting of de perfecte keuken met perfecte bloemetjes servies in haar boek. Ze gaat gewoon buiten staan met een tros bananen op haar hoofd. Wie doet dat? Briljant!

book Laura Miller Tegenwoordig drink ik meer dan gemiddeld gefermenteerde drankjes. Ik vond deze hibiscus gember versie bij Vegabond in Amsterdam en het is mijn favoriet! Wist je dat hibiscus het favoriete drankje van dr. Greger is? Het bevat meer antioxidanten dan groene thee/matcha ….

fermented hibiscus ginger drink

Elke dag spring ik op deze geweldige rebounder en ik zal je snel meer vertellen. Life Changing!

Heb jij het boek Mijn dinsdagen met Morrie al gelezen? Dit boek is een voorbeeld van een ”must read”. Ik denk dat iedereen op deze planeet het zou moeten lezen. Ik denk dat het veel ten goede zou veranderen. Ik ga het nog eens lezen en zal ook exemplaren aan dierbaren geven om te lezen.

Twee favoriete stukjes uit het boek:

”Nou, de cultuur waarin we nu leven is niet gemaakt om mensen zich goed over zichzelf te laten voelen. We onderwijzen de verkeerde dingen. En je moet sterk genoeg zijn om te zeggen dat als de cultuur niet werkt, je het niet zult kopen. Creëer je eigen. De meeste mensen kunnen dat niet doen”.

”Iedereen weet dat we zullen sterven, maar niemand gelooft het. Als we dat wel deden, zouden we de dingen anders doen.

Butterfly Boucher is mijn nieuwe ”werk” muziek. Ik luister er al dagen naar. Toevallig kwam ik een clip op YouTube tegen en ik was gelijk verkocht. Dit is ook echt heerlijke muziek voor de zomer road trips met de ramen wagenwijd open of voor lekkere lange schrijf sessie.

Elke dag kijk ik uit naar mijn gouden melk. Tjonge jonge, ik kan niet stoppen. Zelfs wanneer de dagen nu iets warmer worden besloot ik er gewoon ijs van te maken. Ik heb inmiddels kurkuma bloed zeg ik altijd. Dit Sonnentor Kurkuma Latte mengsel (dat ik in Duitsland kocht) is een ware zegen voor mensen zoals ik, die gek zijn op gouden melk lattes maar te lui zijn om steeds het recept te maken. Ik gooi gewoon een halve of een volle theelepel van deze kurkuma mengsel in mijn amandel melk en ik blend, verwarm of bevries het en klaar ben ik!

kurkuma latte mix

De laatste tijd schuim ik me gek met de allergoedkoopste keuken apparatuur die ik ooit heb gekocht en ik gebruik het meerdere keren per dag. Ik kocht deze IKEA melk-opklopper voor nog geen 1 euro en ik ben er gek op! Ik maak de meest geweldige matcha’s, gouden melk of chocolademelk met een heerlijke dikke schuimlaag. Geen blenden meer, maar even kort opschuimen en klaar! #GeenBlenderAfwas

golden milk

Ik check mijn FitBit app nu zelfs nog vaker na de recente update. De layout is zoveel beter dan voorheen en super gebruiksvriendelijk. Ik heb mijn FitBit HR nu al een tijdje en ik kan het je zeker aanbevelen als je ook je dagelijkse 10.000 stappen wilt halen en als je graag inzicht wilt hebben in je slaap patroon.

Ik ben gek op deze Monica Vinader ring. Wacht wat? Yep, naast voeding, gezondheid en fotografie ben ik ook gek op sieraden. Deze Riva Diamond Hoop Ring is een topper.

ring from Monica Vinader

Laat je me in de reacties weten wat je van deze post vond?

 

* Dit artikel bevat affiliate links, dank je wel voor je steun om TGC up and running te houden!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sabrina
  juni 23, 2016 at 7:56 am

  Leuke post! Ik hou altijd van dit soort overzichtjes. Je leert iemand kennen en er komen meerdere onderwerpen aan bod : )

  • Reply
   Bianca
   juni 24, 2016 at 10:41 pm

   Dank je wel! Wat leuk om te lezen! 🙂 Ik zal ze vaker maken 🙂

  • Reply
   Bianca
   juni 27, 2016 at 6:33 pm

   Leuk om te lezen! 🙂 Ik ga ze dan vaker maken! Groetjes!

 • Reply
  Henriette
  juni 30, 2016 at 10:34 am

  Leuke tips en dingen kijk uit naar je volgende possst!

  • Reply
   Bianca
   juni 30, 2016 at 2:41 pm

   Ah dank je wel! 🙂

 • Reply
  Charlotte
  juli 6, 2016 at 8:02 am

  Super leuk geschreven!

  • Reply
   Bianca
   juli 6, 2016 at 10:53 am

   ah dank je wel!! <3

 • Reply
  An
  juli 15, 2016 at 1:08 pm

  Is Kombucha Cranberry van het merk Carpe Diem ook oké als ik wat meer gefermenteerde dranken wil drinken?
  Het is me niet helemaal duidelijk. Is alles met kombucha gefermenteerd?

 • Reply
  vitamin B12 consumption
  april 1, 2017 at 8:50 am

  such splendid way of written

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Golden Milk Popsicles
Gouden Melk IJslolly

Al zolang ik me kan herinneren gebruik ik kurkuma, maar nu de dagen een beetje warmer worden ben ik toch...

Sluiten