Ik heb een Food Blog Award gewonnen! (video)

Ik heb een Food Blog Award gewonnen!

Terwijl ik dit schrijf besef ik hoe ik jullie mijn, lieve lezers heb onderschat. Als blogger, recept ontwikkelaar, en fotograaf ben ik vaak alleen aan het werk. Vat me niet verkeerd op, dit vind ik heerlijk. Hier heb ik van gedroomd. Ik ben mijn eigen baas! Daarnaast heb ik natuurlijk wel contact met mijn cliënten en merken, maar van dag tot dag krijg ik niet vaak feedback over mijn werk. Ik weet dat jullie er daar allemaal wel zijn, maar cijfertjes zijn toch maar cijfertjes.

Ik besef me nu pas hoeveel mensen er op me gestemd hebben (42%!) en ik kan het niet geloven! DANK JULLIE WEL!!

Trillend haalde ik mijn award op voor “Beste Food Foto’’.

Ik ben meer dan dankbaar dat jullie mijn werk waarderen en me blijven volgen op mijn pad waarbij ik steeds maar weer het beste van mezelf met jullie probeer te delen.

Ik mocht echter maar 4 kaartjes weggeven voor de award show dus hierbij een impressie van mijn avond voor jullie 🙂

En nogmaals DANK JULLIE WEL!