Het beste van 2015

2015 loopt bijna ten einde. Wat is afgelopen jaar voorbij gevlogen! Persoonlijk heeft 2015 me veel moois gebracht, maar ook voor The Green Creator was het een mooi jaar. In de afgelopen jaar is The Green Creator enorm gegroeid waar ik echt ontzettend dankbaar voor ben. Wat vonden jullie interessant om te lezen in 2015? Wat waren de meest leerzame artikelen en lekkerste recepten? Vandaag deel ik het beste van 2015 met jullie. 

 Favoriete Recepten

Natuurlijk beginnen we met iets zoet, en gelukkig is het ook gelijk een eenvoudig recept, mijn Limoen Fudge. Zo lekker! Jullie waren er gek op!

Lime fudgeEn als je niet zo van limoenen of noten houdt, dan zul je dit recept vast heerlijk vinden! Tast toe chocoladeliefhebbers! De Beste Zoete Aardappel Brownies

sweet potato brownies

Nu iets meer groen. Ik ben gek op dit superfood wortelsapje, maar een ouder recept dat ik nog steeds vaak maak is mijn peterselie power smoothie. Oh, en deze suiker vrije ijsthee (dat ik tegenwoordig heb aangepast om er ook tijdens de koudere maanden van te kunnen genieten) is ook nog steeds een favoriet!

Iced Nettle Tea Als het om het avondmaal gaat, is er een simpel recept waar jullie gek op zijn! Hoewel ik graag veel tijd steek in het maken van mooie foto’s, is dit recept het bewijs dat een mooi plaatje niet alles is. De foto is niet mijn beste werk ooit, en dit recept is eigenlijk gecreëerd omdat ik haast had en weinig ingrediënten in huis had, maar oh wat waren jullie er gek op! Ik heb het over mijn Snelle Zoete Aardappel Crumble.

Dit recept is ook vaak een winnaar geweest op verschillende gelegenheden.

Ook deel ik geregeld artikelen met gezondheids-adviezen op The Green Creator met jullie. Een bepaald artikel was (en is) bijzonder populair. Ik denk dat het belangrijk is dat we dit allemaal weten over havermout, omdat het zo’n mooi product is om mee te werken in een gezonde keuken.

Tenslotte, dit artikel zou een favoriet moeten zijn! 

Er zijn zo veel meer favorieten! Wat is / zijn jouw favoriete artikelen/recepten? Ik lees het graag in de reacties!

5 gedachten over “Het beste van 2015”

 1. Waar kan ik “Hoe maak ik magnesiumspray?” vinden? Kan ik het naast met water ook met olie maken, zodat ik het als een soort bodylotion kan gebruiken? Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Mirjam Schoutsen

  Beantwoorden
 2. Wederom een super leuk artikel en heel veel herkenbare recepten die terug komen. Al blijft de snelle zoete aardappel toch wel mijn favo. Maar welke ik echt in het rijtje mist zijn de kikkererwten recepten om nog maar te zwijgen over DE TOPPER de romige bloemkoolpuree. Die is zo goddelijk lekker dat ik die 1 keer per week moet eten!
  Liefs!

  Beantwoorden
  • Oh jeetje Annette, ik had eerst even met jou moeten overleggen voordat ik dit artikel schreef haha. Dank je wel voor je input! Ik vergat inderdaad helemaal de bloemkool puree! Ook mijn favoriet! 😀

   Beantwoorden
   • Hahaha, gewoon je laatste zin even aanpassen:
    Tenslotte, dit artikel zou een favoriet moeten zijn! in
    Tenslotte, dit en dit artikel zouden een favoriet moeten zijn!

    🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.