Your cart

+Artikelen Levensstijl

Healthbox

Je gezondheid is je grootse rijkdom. Zonder een gezond lijf kun je eigenlijk niet veel. Maar echt makkelijk om gezond te blijven (of worden) is het niet. Het kan best nogal wat tijd en geld kosten. Gezond boodschappen doen, koken, sporten, ontgiften, supplementen, hydratatie en ga zo maar door. We zijn natuurlijk allemaal druk of we hebben wel tijd, maar niet het geld om gezondere keuzes te maken. Daarnaast is de wereld van de gezonde producten vaak een jungle. Wat koop je en waar? Gelukkig is er nu de Healthbox.

Dat Healthbox er nu pas is, is me een raadsel. Want Healthbox biedt een uitkomst aan de moderne problemen omtrent gezond leven. Healthbox is namelijk betaalbaar, het kost je geen tijd en iemand anders denkt na over wat er in de box gaat. Ideaal!

Wat is Healthbox?

Healthbox is een initiatief van de twee geniale dames van BebBio.nl, Willemijn en Liselotte. Met Healthbox willen ze gezond en bewust leven voor iedereen toegankelijk maken.

healthbox ladies Healthbox is een maandelijkse box met gezonde en eerlijke producten dat (gratis) thuis wordt bezorgd. Een perfecte hulp voor velen die gezonder willen leven, maar hier niet de middelen of tijd voor hebben. 

 Wat kost Healthbox?

Healthbox bevat producten met een gezamenlijke waarde van minimaal € 50,- . De box zelf kost slechts € 24,95 én wordt gratis thuisbezorgd. Ja, je leest het goed. Dit betekent voor jou vaak meer dan 50% korting op alle producten. Je ontvangt de box eenmalig en zit niet vast aan een abonnement. Daarnaast is het een verrassing wat er in de box zit. Hoe leuk!

“Elke maand ontvang je multivitamine van Orthica en fullsize producten zoals huidverzorging, tussendoortjes en sportgadgets”, vertelt Willemijn.

healthbox nuts

 Waar bestaat Healthbox uit?

Ben je net zo razend enthousiast als ik, dan vragen we je hulp om dit van start te kunnen laten gaan. Om Healthbox te realiseren, zijn Willemijn en Liselotte een crowdfundingcampagne begonnen. Investeerders zoals jij en ik kunnen een bijdrage leveren via Oneplanetcrowd en samen met andere investeerders helpen Healtbox in het leven te roepen. Want alleen bij genoeg gezonde boxen in de voorverkoop wordt Healthbox namelijk realiteit. Je kunt al vanaf €20,- investeren.

Dus klik en steun dit geweldig initiatief én je eigen gezondheid. Als bedankje krijg je ook nog eens tijdelijk 20% korting op je eigen Healthbox.

Heb je nog vragen over de Healhtbox? Neem gerust contact op via [email protected]

www.healthbox.nl

www.bebio.nl

Crowdfund Healthbox – Geef ons maar ook jezelf een gezonde start! from Healthbox on Vimeo.

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  japanese water therapy
  Japanse Water Therapie

  De (vroege) ochtend uren zijn de '' golden hours ''. Er kan veel worden gedaan voordat de dag echt begint....

  Sluiten