Feestdagen Gift Guide 2017

Vorig jaar heb ik geen feestdagen gift guide gemaakt (deze van 2015 is echter nog steeds de moeite waard om te bekijken), maar heb ik in plaats daarvan een lijst met 10 DIY last- minute cadeautjes in een potje gemaakt. Voor 2017 leek het me echter wel weer leuk om een ouderwetse feestdagen gift guide te maken. Ik vond het ook helemaal niet vervelend om lekker online te shoppen voor jullie!

Dit jaar heb ik een lijstje voor je met een verscheidenheid aan cadeaus, meestal onder de 50. Laten we beginnen!

  1. Lady in red…   Wie wilt er nu niet graag modieus warm blijven, toch? (bijna uitverkocht)
  2. Minder leuk tijdens de winter? Ugh … droge lippen!  Ik vind dit een heerlijk product om dit op te lossen!
  3. Of je nu een koffiedrinker bent of een theeleut, we drinken bijna allemaal weleens warme drankjes buiten de deur. Waarom geen duurzaam cadeau geven zoals deze herbruikbare beker?
  4. Voor degenen die thuis graag heerlijk stijlvol warm willen blijven, is deze enorme dikke gebreide deken echt prachtig!
  5. Ik vind boeken altijd een geweldig idee om cadeau te geven, maar wat dacht je van een motiverende boek? Ik vond dit boek echt geweldig en het is waarschijnlijk de meest inspirerende boek dat ik in 2017 heb ”gelezen”. Ik luisterde ernaar via Audible, maar de papieren versie is ook een geweldig cadeau.
  6. Ik ben altijd blij met een mooie mok. Ik realiseerde me laatst dat mokken die ik cadeau heb gehad ik jaren later nog steeds gebruik. Wat dacht je van deze grote mok in Japanse stijl?
  7. Het beste cadeau voor de feestdagen: warme sokken
  8. De cadeautjes die jaren later nog steeds worden gebruikt zijn de beste cadeautjes. Ik gebruik deze memory notebook nog steeds.  
  9. Als je weet dat je te maken hebt met een (toekomstige) olie fanaat, dan is deze basis set aan drager oliën oftewel basis oliën een geweldig cadeau! Al deze oliën voeden en hydrateren  de huidDe rozenbottel is geweldig voor een droge of rijpe huid (anti-aging).
  10. Deze schattige toilettas met citroentjes is geweldig om mee te reizen.
Ik hoop dat dit lijstje nuttig voor je was of je ieder geval heeft geïnspireerd. Mocht je nog aanbevelingen voor mij hebben, dan zou ik dat graag willen weten. Laat hieronder een reactie achter of laat het me weten op Facebook of Instagram.

2 gedachten over “Feestdagen Gift Guide 2017”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.