Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.thegreencreator.nl. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.

The Green Creator wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van The Green Creator kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden en kan ook niet gezien worden als persoonlijk advies. The Green Creator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke onnauwkeurigheden of de mogelijke directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het bezoeken van deze website of door gebruik te maken van de informatie die op de site is verstrekt, in welke vorm dan ook. Claims van deze aard zijn uitgesloten. The Green Creator behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande waarschuwing. The Green Creator is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of het functioneren van gekoppelde bestanden en /of websites van derden die via hyperlinks verbonden zijn met de site.

Auteursrecht / copyright

Deze website (www.thegreencreator.nl), inclusief alle afbeeldingen, tekst, software en andere inhoud is eigendom van The Green Creator. Alle rechten voorbehouden.

Je hebt de mogelijkheid om e-books of andere digitale producten van onze website of nieuwsbrief te downloaden. Als je besluit dit te doen, verlenen we je een beperkte, niet-exclusieve, persoonlijke, niet-overdraagbare licentie om de producten te gebruiken. Je stemt ermee in dat je de aan jou verstrekte informatie niet mag wijzigen, distribueren, verkopen, delen, herpubliceren of er afgeleide inhoud van mag maken zonder uitdrukkelijke toestemming.

Je hebt onze toestemming om een link naar onze Website te gebruiken vanaf je website. Je mag één foto of uittreksel (maximaal 80 woorden) uit een bericht gebruiken, met een verplichte link terug naar het bericht op onze Website waar het vandaan komt. We staan niet toe dat je een heel recept of meer dan één alinea van een bericht opnieuw plaatst, foto’s gebruikt zonder terug te linken of onze inhoud als je eigen inhoud presenteert. Elke verspreiding van inhoud van The Green Creator die verder gaat dan wat hierin wordt beschreven, vormt een inbreuk op het auteursrecht.

Je mag alle inhoud die wordt weergegeven op de Website bekijken en afdrukken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat alle auteursrecht- en toeschrijvingsvermeldingen intact blijven. Je gaat ermee akkoord geen afgeleide inhoud van deze Website of een deel ervan te reproduceren, publiceren, verzenden, distribueren, verkopen, in licentie te geven, te wijzigen of te creëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Disclaimer voeding

The Green Creator geeft voedingsinformatie voor het gemak en uit beleefdheid. Voedingsgegevens worden voornamelijk verzameld van online calculators. Voedingsinformatie kan variëren voor een recept op basis van precisie van metingen, merken of de bron van voedingsgegevens. We streven ernaar de informatie zo nauwkeurig mogelijk te houden, maar geven geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid en moedigen lezers aan hun eigen berekeningen te maken.

De auteurs van de Website zijn geen diëtisten of voedingsdeskundigen. Eventuele aanbevelingen worden gedaan op basis van ons onderzoek of persoonlijke ervaring, maar mogen niet worden opgevat als medisch of voedingsadvies. Je bent volledig verantwoordelijk voor alle acties die je onderneemt en alle gevolgen die optreden als gevolg van alles wat je op deze Website leest.

De Website of de inhoud ervan is niet bedoeld om ziekten te genezen, te voorkomen, te diagnosticeren of te behandelen. Raadpleeg uw zorgverlener met betrekking tot gezondheidsgerelateerde beslissingen.

The Green Creator is niet aansprakelijk voor bijwerkingen of andere gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van recepten of aanbevelingen op de Website of acties die je als gevolg daarvan onderneemt.

Samenwerkingen

Reviews

Op The Green Creator kun je reviews tegenkomen zoals van voeding, producten en kookboeken. Het kan voorkomen dat ik deze producten kosteloos vanuit opdrachtgevers heb ontvangen. Alleen de producten waar ik volledig achtersta komen op The Green Creator.

Advertorials

Op The Green Creator tref je ook advertorials aan. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Dit is een manier waarop The Green Creator geld kan verdienen. The Green Creator publiceert alleen advertorials over producten waar The Green Creator volledig achterstaat en waar ik mijn eigen eerlijke mening over mag geven zodat mijn lezers een eerlijk beeld krijgen over het product. Dit soort artikelen kun je herkennen door een tekst onderaan het artikel met bijvoorbeeld ‘’Dit artikel is in samenwerking geschreven met ‘’naam van het bedrijf’’.

Social media

Als ik een advertorial plaats op social media dan is deze herkenbaar door de hashtag #spon of #ad. Ook hier zal je alleen producten treffen waar ik mij volledig achtersta en waar ik mijn persoonlijk mening over mag geven.

Affiliate

Ik plaats als lid van het affiliatie programma van Bol.com, rewardStyle.com en iHerb.com ook producten die ik graag gebruik op mijn website met een affiliatie link.