Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.thegreencreator.nl. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.

The Green Creator wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van The Green Creator kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden en kan ook niet gezien worden als persoonlijk advies. The Green Creator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke onnauwkeurigheden of de mogelijke directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het bezoeken van deze website of door gebruik te maken van de informatie die op de site is verstrekt, in welke vorm dan ook. Claims van deze aard zijn uitgesloten. The Green Creator behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande waarschuwing. The Green Creator is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of het functioneren van gekoppelde bestanden en /of websites van derden die via hyperlinks verbonden zijn met de site.

Auteursrecht

De inhoud van The Green Creator is mijn auteursrecht en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alles teksten en foto’s (tenzij anders vermeld) zijn door The Green Creator geschreven en gemaakt en mogen niet worden gebruikt of gedeeld. Wil jij iets van The Green Creator delen dan kan dit alleen met een bronvermelding en met toestemming van The Green Creator. Het gebruik van fotografie voor enig ander gebruik dan het gebruik van het recept vereist toestemming van The Green Creator. Pinterest-pinnen zijn welkom als ze gekoppeld zijn aan The Green Creator en je niet het recept kopieert met de pin. Alle afbeeldingen en inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd door The Green Creator en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt, behalve zoals hierboven vermeld. Alle rechten voorbehouden. Elk commercieel gebruik moet toestemming hebben van The Green Creator om mijn foto’s en inhoud te publiceren (reproduceren) in elke vorm, behalve zoals hierboven vermeld. Alle afbeeldingen zijn beschikbaar in hoge resolutie voor commercieel gebruik, publicatie en algemene distributie. Neem contact met mij op voor licenties.

Samenwerkingen

Reviews

Op The Green Creator kun je reviews tegenkomen zoals van voeding, producten en kookboeken. Het kan voorkomen dat ik deze producten kosteloos vanuit opdrachtgevers heb ontvangen. Alleen de producten waar ik volledig achtersta komen op The Green Creator.

Advertorials

Op The Green Creator tref je ook advertorials aan. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Dit is een manier waarop The Green Creator geld kan verdienen. The Green Creator publiceert alleen advertorials over producten waar The Green Creator volledig achterstaat en waar ik mijn eigen eerlijke mening over mag geven zodat mijn lezers een eerlijk beeld krijgen over het product. Dit soort artikelen kun je herkennen door een tekst onderaan het artikel met bijvoorbeeld ‘’Dit artikel is in samenwerking geschreven met ‘’naam van het bedrijf’’.

Social media

Als ik een advertorial plaats op social media dan is deze herkenbaar door de hashtag #spon of #ad. Ook hier zal je alleen producten treffen waar ik mij volledig achtersta en waar ik mijn persoonlijk mening over mag geven.

Affiliate

Ik plaats als lid van het affiliatie programma van Bol.com, rewardStyle.com en iHerb.com ook producten die ik graag gebruik op mijn website met een affiliatie link.