De Feestdagen Wellness Gift Guide 2020

De feestdagen gift guide voor 2020 staat helemaal in het teken van wellness. Of het nu gaat om het verbeteren van onze slaap of het versterken van onze immuniteit, deze gift guide zal je hopelijk inspireren om het juiste cadeau voor jezelf of je geliefde(n) te kopen. Ben je op zoek naar cadeau-ideeën voor de duurzame foodie, dan is de gift guide van vorig jaar wellicht iets voor je.

this recipe is also available in English:

English

Dit artikel bevat affiliate links.

Het is een behoorlijk bewogen jaar geweest. Ik wil niet al te klagend overkomen, maar ik denk dat de meesten van ons het niet erg vinden als 2020 ten einde loopt, toch?

Ik ben ervan overtuigd dat er altijd iets is om dankbaar voor te zijn en dat iedere onaangename ervaring een les bevat. Dit jaar kwam met mooie inzichten en momenten van waardering voor mij.

Als dingen van ons worden afgenomen of niet meer als vanzelfsprekend kunnen worden beschouwd, waarderen we het meer des te meer, zoals bij vrienden en familie zijn. En misschien heeft 2020 ons allemaal laten beseffen dat we (nog beter) voor onszelf moeten zorgen. Persoonlijk concentreerde ik me (nog) meer op mijn slaaproutine.

Voor deze wellness gift guide ging ik all-in vanwege al het stress rondom shoppen dit jaar (liefst online), wilde ik je een gift guide meegeven met waarde. Cadeaus die echt een verschil maken in een leven.

Ik hoop dat je leuke cadeau-ideeën voor de feestdagen vindt voor jezelf en je dierbaren. Steun merken waar je echt in gelooft, koop cadeaus met een betekenis en cadeaus die lang meegaan. Ik moedig je ook aan om lokaal te winkelen en aan kleine (re) merken te denken.

Oura ring
Deze ring is een wellness- en slaaptracker. Het geeft je bijvoorbeeld elke ochtend een score om je te vertellen of je het rustig aan moet doen of er tegenaan kunt gaan die dag. Gemakkelijk te dragen en in verschillende kleuren. De gouden is momenteel de limited edition.

Muse
Muse is als een persoonlijke meditatie-assistent om je meditatie makkelijker te maken. Het geeft je realtime feedback over je hersenen en lichaam.

Berkey waterfilter
Wellness staat gelijk aan water van goede kwaliteit en de Berkey waterfilters zijn de meest krachtige zwaartekracht waterfilters op de markt.

Upstaa sta bureau
Aangezien WFH (working from home) al een tijdje de norm is en dit wellicht ook nog wel even zo blijft, is een sta bureau een duurzaam geschenk voor diegenen die niet te lang willen zitten.

Blue light glasses
Blauw licht brillen zijn momenteel erg cool. Blijkbaar helpt het dragen van deze brillen in de avond om je diepe REM slaap te bevorderen.

Kombucha starter kit
Wat is er leuker dan thuis je eigen kombucha maken?

Hurom slow juicer
Een prachtige juicer met een motor van 150 watt voor die gezonde gember– en tarwegras shotjes. Leuk feitje, het kan ook ijs maken.

Gua Sha massage
Gua Sha lichaamsmassage, zowel voor het gezicht als het lichaam. Geweldig voor gezwollen ogen, maar ook een goede manier om het lymfestelsel te stimuleren.

Dry borstel
Over het lymfestelsel gesproken, droog borstelen helpt het ontgiftingsproces door de bloedcirculatie te verhogen en de lymfestroom / -drainage te bevorderen. Droog borstelen stimuleert ook het zenuwstelsel en geeft je een gerevitaliseerd gevoel.

The Green Bowl
The Green Bowl (ja, dat is mijn boek) is altijd een prachtig cadeau. Geef het geschenk van heerlijke plantaardige veganistische olievrije recepten voor lunch of diner.

Kettlebell
Een in gewicht verstelbare kettlebell. Verschillende gewichten in 1 kettlebell!

Verzwaringsdeken
Het is warm, geruststellend en het zou je beter moeten laten slapen, een verzwaringsdeken. Het kan vergelijkbare voordelen bieden als diepe druktherapie om een rusteloos lichaam te kalmeren en angst te verminderen.

Meditatie kussen
Geef het geschenk van comfort en rust dat hoort bij een goede houding en een rustige meditatiebeoefening.

Plant magic
Planten zijn krachtig! Maar boeken over dit onderwerp kunnen nogal saai zijn. Dit boek is echter een leuke, moderne introductie tot geneeskrachtige kruiden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.