De 2021 Feestdagen Foodie Cadeautips

Ben jij klaar voor de cadeautips voor 2021, foodies? Ik ben dol op dit soort artikelen voor foodies omdat ik kan delen waar ik het meest van heb genoten het afgelopen jaar en wat ik nog steeds graag zou willen kopen.

Dit artikel bevat affiliate links. Zie mijn privacy beleid voor meer informatie.

De cadeautips voor foodies bevat specifieke veganistische kookboeken (specifieke keukens) en tal van andere cadeau-ideeën om elke dag te gebruiken.

Plan je aankopen goed in zodat je niet gefrustreerd raakt door de vertragingen in de verzending dit jaar.

 1. TLV Vegan: Een prachtige veganistische kookboek met Tel Aviv in de hoofdrol. Het is tevens een leesboek om te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de vegan capital of the world.
 2. The Korean Vegan Cookbook: Het oogverblindende debuut kookboek van Joanne Lee Molinaro, de thuiskok en verhalenverteller achter de Instagram-sensatie The Korean Vegan.
 3. Provecho: 100 veganistische recepten om de Mexicaanse cultuur en gemeenschap te vieren. Het ultieme plantaardige Mexicaanse kookboek.
 4. Le Creuset geëmailleerd gietijzer: Als je geëmailleerd gietijzer aan iemand geeft, weet je dat het een leven lang meegaat.
 5. Popcorn Maker: Geef het geschenk van onbeperkt vers gemaakte popcorn.
 6. Ninja Blender: Een kleine maar sterke blender is een MUST in iedere keuken. Deze blender is erg sterk gezien het formaat.
 7. Bruiswater Toestel: Maak met één druk op de knop heerlijk bruisend water. Geweldig voor zowel de feestdagen als de warmere maanden.
 8. Kookgerei Set: Dit setje is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en makkelijk schoon te maken.
 9. KitchenAid Chopper: Ik gebruik deze kleine hakmolen veel vaker dan de grote keukenmachine die ik bezit.
 10. Melkopschuimer: Dit is een typisch cadeautje dat iedere koffie- of matchaliefhebber erg zal waarderen. Ik gebruik het elke dag.
 11. Herbruikbare Vershoudzakjes: Wat is een foodie zonder herbruikbare vershoudzakjes van goede kwaliteit? Ideaal voor restjes of om bananen in te vriezen!
 12. Vegan Cadeau Pakket: Een mix van 22 buiten de koelkast houdbare vegan producten.
 13. Chocolade: Niets zegt meer “Ik geef om je” dan veganistische chocolade in een prachtige verpakking.
 14. French Press: Dit is niet alleen een mooi cadeau voor koffieliefhebbers, ik maak thee met een French Press en gebruik het elke dag.

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik mijn foto’s niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Bedankt!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.