1 op 1 Online Food Fotografie Coaching

 

Wil je net dat stapje verder gaan in je food fotografie? Of lukt het maar niet om je eigen stijl te vinden? Wil je leren hoe je handmatig je camera kunt bedienen zodat je camera precies doet wat jij wilt? Wil je dat ik je werk evalueer en verbeterpunten aandraag? Dan is 1 op 1 Fotografie & Styling coaching iets voor jou. Stel direct al je brandende vragen in een privé sessie aan mij.

Het heeft me bijna 10 jaar gekost (waarvan de laatste 5 jaar food fotografie)  om fotografie ”te begrijpen” en ik leer nog elke dag. Wat mij het beste heeft geholpen waren 1 op 1 coaching sessies. Ik help je graag hiermee zodat jij sneller dan ik fotografie en food styling kunt begrijpen.

“Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow.”

 Imogen Cunningham

1 op 1 Online Food Fotografie Coaching

Vind je fotografie echt leuk?  Twijfel dan niet en ga ervoor! Oefen en leer 1 op 1 zodat je echt aan de slag kunt en het beste kunt halen uit je ideeën en creativiteit.

Voor wie?

Of je nu graag foto’s maakt voor je plezier, voor je sociale media, een restaurant hebt, een keramiek bedrijf hebt of een blog runt en graag zelf hoge kwaliteit foto’s wilt maken: een fotografie coaching sessie is dan waardevol. Of misschien wil je alleen de basis beginselen van je camera leren kennen? Het kan allemaal.

Welke food fotografie stijl coach je?

Je stijl maakt niet uit. Ik maak voor mijn eigen blog en sociale media foto’s die licht en helder zijn, omdat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan en het mij uitdaagt in de nabewerking. Maar de op het moment populaire donkere moody fotografie is zeker niet onbekend voor mij.

Prijs: EUR 95,00
Tijd: 1 uur Skype-sessie

Na afloop ontvang je een korte samenvatting van je sessie met enkele actie punten.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Mail me dan via [email protected] of vul onderstaande contact formulier in.

Foto Feedback

Ben je al best bekend met food fotografie en maak je mooie foto’s, maar zou je graag willen dat iemand eens even met je meekijkt? Dan is een Foto Feedback iets voor jou.

Hiermee leer je aan de hand van je eigen foto wat je verbeterpunten kunnen zijn. Via een verzoek tot een Foto Feedback evaluatie mail je mij 1 foto en geef ik via de mail heldere feedback om je (huidige en toekomstige) werk te verbeteren.

Prijs: EUR 25,00

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Mail me dan via [email protected] of vul onderstaande contact formulier in.

Enkele vragen uit eerdere coaching sessies:

Hoe maak ik een knallende foto voor op sociale media?
Ik begrijp niets van mijn handmatige instellingen op mijn camera, kun je mij helpen?
Hoe creëer ik een mooie
scherptediepte foto?
Waar moet ik op letten bij food styling?
Hoe bouw ik een set op (al tijdens het koken)?
Ik heb het gevoel dat mijn fotografie stilstaat, hoe kan ik vooruitgang boeken?
Hoe stel ik handmatig mijn camera scherp?
Hoe zorg ik er bij lichte fotografie voor dat mijn foto niet overbelicht is?
Wat zijn echte must-haves voor food fotografie naast mijn camera en lens?
Hoe kan ik Lightroom gebruiken en speelt Photoshop een rol in food fotografie?
Hoe bewerk ik simpel en effectief foto’s op mijn telefoon?
Hoe bewerk ik foto’s voor een bepaalde stijl?
Hoe zorg ik er voor dat een recept echt tot leven komt in een foto?
Welke camera en lens kan ik het beste kopen voor mijn budget?

En nog veel meer…..

De sessies zijn op verzoek in het Engels of Nederlands.

    Name

    Email

    Subject

    Message