Your cart

+Blog Aanbevelingen & Reizen Beauty

Winactie Dr. Hauschka Verzorgingsset t.w.v. € 64,85

Zoals je hier al hebt kunnen lezen ben ik best wel kieskeurig als het gaat om mijn huidverzorgingsroutine. De grootste moeite had ik echter met mijn make-up. Ik was vroeger altijd gewend aan foundation, gewoon omdat het zo hoorde. En ook nu nog, kan ik soms maar moeilijk langs de commerciële make-up merken lopen zonder even een blik te werpen op de prachtige campagnes.

Nadat ik eenmaal gezond leefde, veranderde mijn huid ten goede en ik merkte dat ik steeds minder make-up nodig had. Ook werd ik me steeds meer bewust van het feit dat ons huid ook een orgaan is, en dat het er echt toedoet wat we erop smeren.

Dr. Hauschka is langzaam maar zeker steeds vaker op mijn plankje in de badkamer verschenen. Vooral de rozen crème is echt mijn favoriet! Ik wil je graag kennis laten maken met de heerlijke producten van Dr. Hauschka. Ik mag daarom een prachtig huid verzorgingspakket weggeven!

Als je een hele onzuiver huid hebt, dan heeft het absoluut geen nut om het te bedekken met dikke lagen foundation. Kijk goed naar wat je eet en drinkt (zuivel en een mooie huid gaan meestal niet goed samen), zorg dat je darmen in orde zijn en stop met het dicht plamuren van je huid want het werkt echt averechts. Leef gezond en je zult niets meer nodig hebben dan een goede natuurlijke huidverzorging.

Dr. Hauschka

Alle producten van Dr. Hauschka zijn vrij van synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen zoals parabenen, siliconen, PEG en parfum.

Voor de grondstoffen gebruikt Dr. Hauschka enkel natuurlijke grondstoffen, zoals rozen. De producten houden je huid zuiver, soepel en gevoed en geeft je werkelijk een prachtig diepe glans.

Misschien ook wel aardig om te weten is dat Dr. Hauschka een holistisch merk is. Er worden dan ook geen dierproeven uitgevoerd.

dr hauschka

Win een complete verzorgingsset van Dr. Hauschka

Lijkt het je  wat om Dr. Hauschka producten uit te proberen? Van 28 september t/m 5 oktober heb ik een winactie lopen waarin ik een pakket met de volgende producten mag weggeven:

Reinigingsmelk
(145 ml, ieder huidtype)

 • Ideaal om op zachte wijze de huid te reinigen.
 • Bevat wondklaver, jojoba- en amandelolie die ervoor zorgen dat de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid behouden blijft.

Gezichtslotion
(100 ml, voor de normale, droge en gevoelige huid)

 • Te gebruiken na het reinigen van de huid. Ook geschikt voor mannen na het scheren.
 • Bevat onder andere toverhazelaar en wondklaver, wat de stofwisseling van je huid bevordert en zorgt voor een frisse, vitale uitstraling.

Rozencrème
(30 ml, voor de  droge, gevoelige en rijpere huid)

 • ‘s Ochtends te gebruiken na het reinigen van je huid. Zeer geschikt als basis voor je make-up. Zelf gebruik ik de rozencrème ook voor ‘s nachts.
 • Bevat rozenolie, wilde rozenbottels, sheaboter, rozenbloesem, avocado-extract, heemst en St. Janskruid.
 • Ondersteunt het zelf herstellende vermogen, voorkomt uitdroging,  versterkt de huid en heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van je huid.

Zo doe je mee

 1. Deel dit artikel die je op de Facebook pagina van The Green Creator kunt vinden op je eigen Facebook timeline. Deel de foto wel vanaf de Facebook pagina van The Green Creator (dus niet via via) en deel hem openbaar, anders kan ik niet zien dat je de foto hebt gedeeld.
 2. Like de facebook pagina van The Green Creator en Dr. Hauschka.
 3. Laat een reactie achter in de comments onder dit artikel of ander de post op Facebook. Laat daarbij het e-mailadres achter waarop ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Extra kans om te winnen als je:

 1. Mij volgt op Bloglovin’, Pinterest, Instagram of Twitter;
 2. Je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Veel succes!

Deze producten worden beschikbaar gesteld door Dr. Hauschka. Om kans te maken op één van de pakketjes heb je een Nederlands postadres nodig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zucchini noodles with beetroot sauce
Courgette Noodles met rode biet saus

Als foodie kan mijn inspiratie altijd en overal toeslaan (vandaar mijn kleine zwarte notebook dat ik overal mee naartoe neem)....

Sluiten