Your cart

+Blog Advies

Programma Amsterdam DETOX

Heb je het al door? Heel Amsterdam is aan de DETOX! Je hebt het wellicht al op social media gezien van The Green Creator of van De Tarwegraskoning, maar we zijn begonnen met een grote campagne om heel Amsterdam te laten detoxen.

Detoxen is tegenwoordig hip, maar het is vooral gezond!

The Green Creator en De TarwegrasKoning bundelden hun krachten en zijn afgelopen november met AmsterdamDETOX begonnen.

Wat is er zo uniek aan deze samenwerking?

We bieden een 10-daagse detox programma aan voor €19,90 per dag. De TarwegrasKoning levert de producten (in samen werking met HeelNatuurlijk) en ik zorg voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Beginnelingen, geen zorgen! Er is ook een light versie. En voor de echte diehards is er een advanced programma.

Gratis startcursus en inloopmiddag voor gratis advies

Iedere maand (t/m janurai 2014) is er een gratis detox cursusavond. Hier wordt uitgelegd waarom we moeten ontgiften. Ook worden er verschillende manieren van ontgiften besproken en tips gegeven hoe jij morgen al kunt beginnen met ontgiften. Ook komt het belang van het alkalisch/basisch voedsel ter sprake. En nog veel meer!

Daarnaast is er op de dagen voorafgaand aan de cursus een gratis inloopspreekmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur in de winkel van de TarwegrasKoning aan de Roelof Hartstraat 10 in Amsterdam. Tijdens dit spreekuur beantwoord ik in een kort persoonlijk consult al je vragen over gezondheid, voeding en detoxen. Ook kun je je meteen inschrijven voor één van de detox programma’s.

Voor de agenda, klik hier.

Toegankelijker kan bijna niet!

Waarom moeten we eigenlijk ontgiften?

90% van alle kwalen en ziekten vinden hun oorsprong in onze darmen. Darmplak is hierin de grootste boosdoener. Schone darmen en een gezond dieet zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen. Hierdoor versterk je je immuunsysteem. Nagels, huid en haar worden sterk en krijgen een natuurlijke glans. Tanden worden wit. Maar het belangrijkste, je bent schoon, gezond, fit en vitaal.

En dat is wat wij van AmsterdamDETOX beogen. Gezondheid voor iedereen, op een gemakkelijke en leuke manier. Persoonlijke begeleiding, uitleg en gezonde biologische producten vormen hiervoor de basis. En met de darmreinigingskuur van HeelNatuurlijk zijn de gevreesde klysma’s verleden tijd!

Kick off! Schoon en gezond het nieuwe jaar in!

Het programma is al stiekem gestart. Het detoxen is begonnen! Maar om met z’n allen het nieuwe jaar goed te beginnen organiseert AmsterdamDETOX op 11 januari 2014 een officiële AmsterdamDETOX kick off in Club Lite.

Ben jij er klaar voor?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Detox Workshop |Bioteaful
  mei 28, 2014 at 11:39 pm

  […] Detox The Green Creator in samenwerking met Tarwegraskoning en Heel Natuurlijk bieden Amsterdam Detox aan. Bianca van de The Green Creator zal je gedurende detox coachen en de producten worden […]

 • Reply
  Workshop detoxen | Blueberry Bicycle
  mei 29, 2014 at 12:08 am

  […] Wil je ook een keer de cursus zelf volgen? De volgende is alweer op 9 januari. Deze is wel in het Engels, maar zal zeker niet minder inspirerend zijn. HIER lees je meer info over deze gratis workshop. Daarnaast start op 11 Januari AmsterdamDETOX! Een 10-daags detox programma onder begeleiding van Bianca. Wil je hier meer info over? Klik dan hier. […]

 • Reply
  black hat seo
  september 20, 2014 at 11:36 pm

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to
  get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance.
  I must say that you’ve done a fantastic job with this. Also, the blog loads
  super fast for me on Chrome. Outstanding Blog!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Lees vorig bericht:
  Superfood Spotlight

  Inmiddels is wel bekend hoe gek ik ben op mijn groene smoothies. Wat smoothies nog beter maakt zijn de geweldige...

  Sluiten