Your cart

+Blog Aanbevelingen & Reizen Inspiratie & Geluk

Products I Love | Kerstmis Shopping Lijst voor Foodies

Het is ongelooflijk dat dit jaar bijna ten einde loopt en dat het alweer bijna Kerstmis is. Hoewel het best hectisch kan zijn en december vol zit met last minute afspraken, borrels en etentjes (voorbereidingen), is deze tijd van het jaar toch ook erg spannend en leuk. Het leek me leuk om je een handje te helpen met je kerstinkopen dus heb ik een lijstje gemaakt met een aantal van mijn favoriete cadeau-ideeën. Enkelen van deze cadeautjes staan nog steeds op mijn wish list. Je zult iedere echte gezondheidsliefhebber, ook wel bekend als foodie,  blij maken met één van de onderstaande suggesties. Hoewel het geven van eten altijd een goed cadeau is, vind ik het vaak leuker om non-food cadeautjes te geven omdat ze simpelweg  (hopelijk) nooit verloren zullen gaan en dus langer kunnen worden gewaardeerd.

Laten we beginnen!

spiralizer

Elke foodie zal blij zijn met een spiralizer. Het is echt een leuk keuken apparatuur om cadeau te geven. Leuk om te gebruiken en je kunt er heerlijk (uitziende) gerechten mee maken. Mijn favorieten zijn soepen, salades en veggie springrolls. Ze zijn vrij goedkoop en gemakkelijk online te vinden.

bowl Andere leuke keuken benodigdheden om cadeau te geven zijn houten slakommen of bestek . Ook schattige kleine kommetjes (denk aan kleuren en bloemetjes) zijn een geweldig cadeau voor de dames.

Mooie salade schalen, bestek, schattige ontbijt kommetjes , potten en mooie borden zijn altijd erg populair, vooral voor degenen onder ons die graag al ons voedsel vast wil leggen. Op deze website is alles van de keuken afdeling een geweldig cadeau!

Folklore plates

Momenteel ben ik helemaal gek op deze geweldige borden van Folklore.

3200 omslag En dag.indd

Natuurlijk, houden foodies van kookboeken. Er zijn heel veel leuke gezonde boeken. Twee zeer mooie boeken om cadeau te geven zijn:

Green Kitchen Stories

Oh She Glows

Prachtige boeken vol met mooie foto’s en heerlijke recepten die gegarandeerd voor veel inspiratie zal zorgen.

Kale_Sweatshirt_Navy_large Voor foodies die ook gek zijn op fashion (zoals ik), zou ik deze heerlijke sweater aanraden. Deze sweater werd ineens razend populair toen Beyonce een dansje deed in deze sweater en ondergoed. Een simpele warme trui met ”Kale’ erop, daar kan ik nou blij om worden.  Een Kerst must have. Ik kocht mijn sweater hier.

Vind je alles leuk waar boerenkool op staat? Misschien vind je deze Kale canvas tas ook wel leuk.  Ik ben gek op dit soort tasjes. Ik sleep er al mijn lunchtrommels en flessen in mee, zonder mijn eigen tas te hoeven belasten. Yeah, het leven van een vegan foodie…

sistema_ Over bakjes gesproken, foodies sjouwen altijd hun eigen flessen en bakjes mee. Ik heb dus nooit genoeg bakjes. Dit soort cadeautjes zijn dus altijd welkom. Onlangs ontdekte ik betaalbare lichtgewicht bakjes van Sistema (ze hebben overigens meer, zoals flessen). Natuurlijk allemaal BPA vrij. Ze hebben keus uit aardig wat kleuren en soorten bakjes. Mijn favoriet is het salade bakje met een klein apart bakje voor de dressing en een ingebouwde gedeelte voor het bijgeleverde bestek. Life changing.

M legging Voor de mensen in je omgeving die gek zijn op sporten, zijn een paar goede sneakers een onwijs mooi cadeau. Ik ben gek op Nike! De nieuwe holiday collection van Nike en Liberty London is geweldig!

Sport kleding is ook een goed idee. Een nieuwe outfit kan je gym motivatie een enorme boost geven! Op het moment ben ik gek op deze Michi Spiral Leggings. Ik hou er niet van om te sporten in shorts dus dit is perfect! Het gaaswerk in deze leggings zorgen ervoor dat je benen lekker koel blijven en het feit dat het ook gewoon een lange broek is betekent dat je er ook schaamteloos mee over straat kunt (samen met je Kale sweater: Health Nerd Alert!).

lamp_ Last but not least, (en ook nog steeds op mijn wish list) is de himalayan zout lamp.

Deze lampen zijn een aanvulling op elke slaapkamer. Zout lampen worden gewaardeerd door de productie van hun negatieve ionen. Ja, ze hebben luchtzuiverende eigenschappen van negatieve ionen. Best gaaf. Eigenlijk, trekken zout lampen vocht uit de lucht op de lamp oppervlak waar, als gevolg van de warmte, het water snel verdampt. De verdamping produceert negatieve ionen (bron). Pollen, stof, vuil, verontreinigende stoffen en allergenen in de lucht dragen allemaal een positieve lading. De negatieve ionen neutraliseren deze positieve ionen. Negatieve ionen verbeteren je stemming, ontlasten seizoensgebonden allergieën en ademhalingsproblemen zoals astma.

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn ideeën. Wat zijn jouw favoriete foodie cadeautjes? Ik lees hieronder graag je ideeën.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sabrina
  december 12, 2014 at 10:23 am

  Leuke spulletjes! Vooral die borden en het saladebakje zijn erg leuk en handig.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Pompoenpitten

  Als het op zaden en pitten aankomt zijn pompoenpitten één van mijn favorieten. Ze zijn niet alleen lekker, maar tevens ook...

  Sluiten