Your cart

Beauty Blog

DIY Lippen Scrub

lip scrub

Als je denkt dat je een lippen scrub niet nodig hebt, lees dan even verder. Want ongemerkt hebben onze lippen vaak veel te verduren. Of het nu koud is buiten of je werkt in een omgeving met airconditioning, onze lippen worden er niet mooier op. Gebarsten droge lippen zijn nu niet bepaald aantrekkelijk en vaak ook erg vervelend. Niemand wordt blij van droge korstjes dode huidcellen. En in het ergste geval ga je er ook nog eens aan bijten of trekken. Geen goede zaak. Ook als dit je totaal niet bekend voorkomt dan zou deze heerlijke lip scrub iets voor je kunnen zijn, want wie wilt er nu niet natuurlijk vollere lippen?
Met andere woorden, iedereen heeft ooit wel eens overwogen om een lip scrub aan te schaffen. Deze producten zijn echter vaak duur en bevatten veel ongewenste (agressieve) ingrediënten. Maak dus gewoon je eigen lip scrub.

Het is namelijk echt super makkelijk en snel om je eigen DIY lip scrub te maken.

Je hebt het volgende nodig

  • Een eetlepel suiker
  • Kokosolie
  • Citroensap
  • Een klein doosje

lip scrub

Meng een eetlepel suiker met net genoeg kokosolie en citroensap zodat het een plakkerige mengsel wordt. Eén keer per week (niet meer dan twee keer) scrub je je lippen hiermee. Scrub krachtig genoeg om de dode huid los te maken, maar wees ook voorzichtig genoeg zodat je je lippen niet irriteert. Daarna spoel je de scrub af met water of veeg je het voorzichtig af met een vochtig washandje.

Zachte volle rode lippen zijn het resultaat. De perfecte oplossing bij droge, schrale lippen. Goedkoop, makkelijk en geen nare toevoegingen.

Als je wilt kun je honing toevoegen aan de scrub zodat de scrub de huid tegelijkertijd voedt. Ga je voor grotere lippen? Voeg dan kaneel toe. Dit zorgt voor een tintelend gevoel en laat je lippen (tijdelijk) wat dikker worden.

lip scrub

Zoals ik aangaf, is het dus belangrijk om de lip scrub niet te vaak te gebruiken. Onze lippen zijn vrij gevoelig. Deze scrub is wel echt de truc voor mij om mijn lippen te peelen en van dode huidcellen te ontdoen en super zachte lippen tevoorschijn te toveren. Een lekkere gloss of olie (kokosolie) erover en je hebt lippen om te zoenen!

photos by the green creator (c) (copyright)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
spring rolls
Vegan Spring Rolls

Spring rolls zijn erg makkelijk te maken, maar toch zijn velen best een beetje huiverig om ze ook daadwerkelijk te...

Sluiten